01 i 02.09.2006 na terenach Beskidu ¦l±skiego odbêdzie siê 53 Rajd Wis³y, który wraca do RSMP. Zapraszamy !!!
Obs³ugujemy "Park Serwisowy" w Ustroniu ul. Sportowa
Oficjalna strona rajdu
http://www.rajd-wisly.pl/2006/
Oczywiscie wszystkich zapraszamy a ja postaram siê dostarczyæ kilka fotek o ile co¶ mi siê uda zrobiæ
[ Dodano: 3 Wrzesieñ 2006, 14:35 ]
Witam.
53 Rajd Wis³y zakoñczy³ siê.
Wyniki mo¿na zobaczyæ !!! TUTAJ !!!
Lista startowa - pobierz
Zdiêcia umieszcze jak tylko Admin Ciapol pozwoli
Kilka fotek z najgro¼niejszego wypadku TUTAJ
Ostatnio zmieniony przez Vampirexp 3 Wrzesieñ 2006, 22:14, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
O bulwa ale ziemniak - jestem zdegustowany t± relacj±, J.Tychy by³ chyba nawalony jak przygotowywa³ ten materia³ bo pieprzy³ takie g³upoty, ¿e a¿ gdzie¶ szczypa³o.
Wystartowa³o 80 za³óg, a nie 64, ukoñczy³o rajd 59 za³óg, a nie 46 i w ogóle wiele innych wa¿nych informacji nie przekaza³ lub poprzekrêca³.
Nie komentujê tego, bo siê wstydzê za takich reporterów.
Jak wiadomo nasze polskie stacje ogólnego dostêpu nie zabardzo siê lubuj± w rajdach wiêc prostym jest zrobiæ reporta¿ na tzw. "odpier... siê " i pu¶ciæ . Szybko krótko i najlepiej nie na temat. A¿ dziwie siê ¿e nie wstawili tam jakiego¶ komentarza o jakim¶ meczu pi³ki no¿nej
No ale my¶lê ¿e ka¿dy kto siê tym interesuje znajdzie sobie bardziej szczegó³owe i prawdziwe informacje.
Tak swoj± drog± to (ju¿ kolejny) wielki minus dla reporterów sportowych TVP3 Katowice :-?
_________________ Witaj Go¶æ www.OS-GROUP.pl-Serwis Rajdowy
This Is The World We Live In
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum