Wysłany: 23 Marzec 2007, 13:44 5. Tuning Show w Krakowie
"W dniach 19-20 maja na terenie firmy Targi w Krakowie, przy ul. Centralnej 41A już po raz piąty odbędzie się impreza tworzona przez prawdziwych pasjonatów motoryzacji.
Tuning Show w Krakowie jest profesjonalną, bardzo dynamicznie rozwijającą się imprezą, skupiającą w jednym miejscu właścicieli jedynych w swoim rodzaju samochodów, firmy produkujące i dystrybuujące niezbędny do poprawiania aut sprzęt, warsztaty zajmujące się na codzień tuningiem, a także rzesze sympatyków i potencjalnych tuningowców. "
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 23 Marzec 2007, 15:02
Ja jak na razie z Justą się piszemy na zlot ale tylko na jeden dzień (19 maja) bo 20 maja idziemy na na komunie siostrzenicy od Justyny
Szykuje się konkretna impreza więc warto być!
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Marka: Toyota
Model: Corolla E11
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 27 Marzec 2007, 08:53
robo napisał/a:
adamus napisał/a:
Byłem rok temu i bardzo mi sie podobało
może walniesz jakąś małą recenzje ze zlotu, który był w tamtym roku, co :?: żeby zachęcić ludzi
czy warto jechać :?: i co można zobaczyć ciekawego :?:
Jasne, dzisiaj wieczorkiem postaram się ładnie zareklamować tą imprezę
Wrzucę krótki opis, zdjęcia, filmiki.
[ Dodano: 27 Marzec 2007, 23:59 ] Ogólnie Tuning Show w Krakowie 2006 był udaną imprezą, dużo ciekawych "tuningów", kilkanaście firm no i "palenie gumy".
Zanim jednak dotarliśmy na miejsce, pobłądziliśmy po Krakowie kilka kilometrów, w końcu przyczepiliśmy się do mocno przerobionego auta z naklejką tejże imprezy i trafiliśmy do celu. I tu kolejna niezbyt miła niespodzianka - miejsce parkingowe, a raczej jego brak! Trzeba stawać wzdłuż ulicy, na poboczu, parkingach osiedlowych (idealna gratka dla złodziei), może w tym roku zlikwidują ten problem.
No i teraz już same miłe niespodzianki, duża hala, a w środku raj - samochody, dziewczyny, motocykle, dziewczyny, firmy tuningowe, turnieje NFS no i oczywiście dziewczyny! :) Po 2 godzinach podziwiania (zapraszam do galerii) przyszedł czas na konkurs palenia gumy. Na początku trochę humoru - Daewoo Tico, Peugeot 306 :( Dalej było lepiej BMW "trójki", Ford Capri. Krótki popis dał VW Golf IV "Monster", sądząc po przeróbkach i odgłosach jakie z siebie wydawał miał spory zasób "kucyków", niestety awaria wykluczyła go z zabawy. Zapraszam do obejrzenia krótkiego filmiku (gdyby nie wolne łącze, byłoby więcej).
Odwiedzających nie ubywało, a my udaliśmy się na "rynek", na obiad :) Oczywiście przy okazji, załapałem mandacik za wjazd do strefy (bodajże czerwonej) - na to trzeba uważać!
To byłoby na tyle, mam nadzieję, że wszystkich zachęciłem i pojedzie nas ze "Trzystu" (conajmniej)!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum