Wysłany: 6 Czerwiec 2007, 12:25 1 z Decadence na zlocie CorollaClub
Witam!
Jako KLUBOWICZ (dzięki wszystkim za poparcie i za przyjęcie w jakże elitarne grono!!!) będę w najbliższy weekend reprezentował DECADENCE na VI Ogólnopolskim Zlocie CorollaClub w Kamieniu Śląskim ( http://www.forum.corollac...pic.php?t=12809 )
Zapowiada się sporo konkurencji, atrakcji i niezła impreza wieczorna
Marka: Toyota
Model: Corolla E11
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 6 Czerwiec 2007, 12:52
ciapol napisał/a:
Napisz w poście coś o zlocie.
Będzie około 60 Corolllek, zlot jest organizowany na lotnisku w Kamieniu Śląskim wspólnie z automobilklubem, mamy zarezerwowany ośrodek wypoczynkowy MSWiA :P na jeziorkiem w Turawie w okolicach Opola. Zlot trwa cały weekend, w sobotę wieczorem grill / impreza w knajpie.
Przewidywane konkurencje: próby sprawnościowe, test Jackiego Stewarta, 1/4 mili, rallycross, troleje.
Inne konkursy: wybór najciekawszej corolli, car-audio.
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 7 Czerwiec 2007, 12:25
Siemka Adamus jako że też mam Corolle E12 po liftingu to życze Tobie abys wygrał jakiś konkursik a najlepiej wszystko :) Widziałem i słyszałem ją na Muchowcu :) także wydech napewno jest Twój z pucharkiem :D a tak na marginesie też jestem klubowiczem z klubu Corolli ;) ale DECADENCE też sie dla mnie liczy i to Bardzo :D no to ziomki trzymać sie i Pozdrawiam :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum