Wysłany: 22 Sierpień 2006, 20:55 Zamienie Golfa III na inną fure...
Jo ziomale......nosze sie z zamiarem sprzedaży lub zamiany mojego ukochanego Golfika III na inną furke.Jak by ktoś był chętny pogadać ze mną na ten temat to zapraszam.....
miełem przyjemność powoźić sie pare razy tą furą i potwierdzam że nabywca będzie zadowolony
.... a na miescie nikt was nie ruszy bo to przeciez auto Duszy
silnik 1.4....92r.....Rok temu przywiozłem sobie go z niemiec.ma przejechane 148 tys.wszystko porobione....oleje,wszystkie płyny,pasek roz.nowe amorki przód kayaby,sprzegło ma miesiac firmy sachs chyba tak to sie pisze,lampy ala lexus,sportowy wydech,strumienica,nowe kable wysokiego napięcia,swiece,sprzet grajacy z tonsila,wzmacniacz,radio mp3,z auta zabieram tylko jak coś CB-radio.....fele zostawie za dopłata...nic tylko jeżdzić bez żadnych kosztów i naprawde ktoś pojeżdzi tym golfem jeszvcze kupe czasu......pozdrawiam
[ Dodano: 23 Sierpień 2006, 22:50 ]
acha felgi sa znanej niemieckiej firmy brock....rozmiar 195/50/15.....tył opony toyo choinka.są jeszcze przynajmniej na 3 może 4 sezony spokojnie
[ Dodano: 27 Sierpień 2006, 00:24 ]
KOLEDZY dzieki waszej namowie chyba zrezygnóje ze sprzedaży lub zamiany auta........mój cukiereczek dalej zostanie przy mnie......wiec czas na zmiany w moim GOLFIKU...................Wiosna 2007 i bedzie max rozp........ol.!!!!!!
_________________ Żeby sie na Świonach liczyć,jem,pracóje,chodze ćwiczyć hehehe
Marka: Honda
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 30 Sierpień 2006, 22:54
Dusza zamiana wozka to jak zmiana laski wiesz jest pieknie podniecenie na poczatku zaj...a sprawa zle z czasem okazuje sie ze nie ma midu i trzeba dopracowac kilka szczegolow czasem lepiej dopracowac stara milos do perfekcji :D
Hehehehe przeciez wiesz ze zartowałem wiem wiem Twoje felgi byly znacznie drozsze ale i tak za ta kase z oponami to byla dobra cena... Pogadamy wieczorem...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum