Witam!
Mam do sprzedania Golfa IV 1.4 benzyna z grudnia 2002 ( zakupiony w lutym 2003 ), zakupiony w salonie, jestem 2 właścicielem, przebieg 130tyś km, kolor czarny, bardzo mało pali, bezwypadkowy, posiadam wszystkie faktury za przeglądy na Volkswagenie, 2kpl kluczyków, możliwość sprawdzenia auta w dowolnym serwisie, wspomaganie kierownicy, poduszki powietrzne dla kierowcy i pasażera, centralny zamek z pilotem, autoalarm, elektryczne szyby z przodu i z tyłu, elektryczne lusterka, ABS, immobiliser, sportowy tłumik z silencerem ( oryginalny z owalna końcówką dorzucam gratis ), z przodu lampy ksenonowe, z tyłu lampy hella maGic color, nakładki chromowane na lusterka i klamki, w środku zmienione oświetlenie na diodowe w kolorze białym ( super efekt! ), chromowane okręgi wokół obrotomierza i prędkościomierza, w aucie nigdy nie było palone, radio mp3 (pioneer DEH-P4900IB), 8 głośników ( JBL + PHONOCAR ), instalacja do podpięcia wzmacniacza i tuby ( za dopłatą mogę dorzucić skrzynię basową, wzmacniacz i kondensator ), sprzedaję na stalowych felgach z zimowymi oponami, alufelgi mogę dorzucić jeśli cena będzie wystarczająco wysoka. Telefon kontaktowy 509718998
Więcej zdjęć na maila!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum