Panowie nadszedł dzień rozstania się z moim francuzikiem. Na horyzoncie pojawiła się nowa opcja, która niestety wymusza sprzedaż PooG'a. Robię to z ciężkim sercem, bo każdy kto mnie zna i zna mój samochód wie, że to moja 'dziecinka', którą chucham dmucham i pielęgnuję.
Cena jaka mnie interesuje to 12 tys zł
rocznik '99, przebieg coś poniżej 140tys km (prawdziwego przebiegu)
Wyposażenie:
2 poduchy pow.
wspomaganie kierownicy
centralny zamek z alarmem
przyciemniane szyby
i wszystkie tuningowe dodatki.
Samochód ma wymienioną rok temu chłodnicę na nową i wymieniona belka tylnego zawieszenia ( znawcy wiedzą że to dość kosztowna zabawa ).
Do zrobienia jedynie wymiana oleju z filtrem oraz silniczek krokowy (koszt 47zł), który przy sportowym dolocie trzeba raz na rok wymienić. Na upartego mozna zmienić ogranicznik drzwi prawych.
Jak wiadomo samochód robiony przez LTS Show Design itp itd (OPIS W MOIM PROFILU)
Cena do negocjacji, samochód sprzedaje na alufelgach zimowych (pomarańczowe) lub na czarnych Momo za dopłatą.
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 3 Wrzesień 2010, 17:59
zmartwie was obojgu, ani z Włoch, ani Fiat, ani Abarth
podpowiem tylko tyle, że będzie homologacja ciężarowa więc będe chyba jedynym klubowiczem w "ciężarówce'', ale jak nie sprzedam PooGa to lipa , pomóżcie znaleźć kupca !!
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 8 Wrzesień 2010, 17:45
tak więc panowie, dziś złożyłem zamówienie na nowy samochód. Z racji, że bank z którego chcemy korzystać wymaga minimum 12 mies działalnosci firmy. odbierać będę ok 2-3 listopada. no chyba, że zrobia jakieś ustępstwo. teraz czekamy na dobrego kupca dla PooG'a.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum