Wysłany: 12 Grudzień 2008, 12:25 Reflektory fiat punto II wersja z halogenem
tak jak w temacie. jeden zaczep połamany, mimo wszystko da się założyć do auta. idealny materiał na przeróbkę reflektorów z żarnikiem na soczewkowe. Cena jaka mnie interesuje to 100zł ZA KOMPLET, czyli taniej nie znajdziecie :D
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 15 Grudzień 2008, 21:23
sol, jesli chcesz to moge je dla Ciebie odłożyć. bedziesz przy kasie to je odbierzesz. daj znać, bo jeśli nie jesteś zainteresowany to pójdą na allegro
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 18 Grudzień 2008, 16:11
sol, wiesz, ja wole sprzedać komuś kogo znam niż wystawiać je na allegro, czekać na wpłate i wysyłać przedmiot, tym bardziej lampy, które trzeba dobrze zabezpieczyć itd itp
jesli jesteś na nie chętny, to nie ma problemu. są twoje. odebrać możesz nawet teraz, a co do kasy to się zgadamy. W taki sposób sprzedałem już alufelgi i licznik, więc na prawdę nie robi mi to różnicy, a wole czekać na kase od Ciebie niż od allegrowicza
Daj znać jak co
[ Dodano: 30 Grudzień 2008, 22:35 ]
temat można usunąć. soczewki sprzedane
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum