doszlem do wniosku ze musze zakupczyc opony, szukam jakiegos taniego punktu gdzie moglbym zakupczyc
195/50 R15 |_przód_|
205/55 R15 |_tył_|
moze ktos zna jakis punkt gdzie mogłbym kupic te oponki o biezniku Barum, Pirelli, Toyo, Dunlop to poprosze o informacje. oczywiscie jeszcze najlepiej z kosztorysem. :->
Ewentualnie jak ktos sprzedaje, taki komplet to chetnie kupie, jezeli beda w dobrym stanie
moje ATS CUP 7Jx15H czekaja na niski profil
dziekuje za jekiekolwiek informacje
Google
Wysłany: Reklama Google
mutombo
Marka: Fiat
Model: Grande Punto
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 24 Marzec 2007, 12:52
A te opony mają być nowe czy używane :?:
czerwony_spioch [Usunięty]
Wysłany: 24 Marzec 2007, 12:59
moga byc uzywane ale w dobrym stanie...
a jak sie neiznajdzie uzywanych to nowe i poprosze namiary na jakiegos taniego dystrybutora. Npewno sie orientuje ktos w tej dziedzinie
_________________ ...[ a place with golden streets ]...
czerwony_spioch [Usunięty]
Wysłany: 24 Marzec 2007, 15:54
tyllko ze tam guzik jest, oferowane... wolałbym wiedziec niz jechac w ciemno nawet nie wiem gdzie taka ulica w K-ce
hmm..inna sprawa....
"przy okazji"
aluminiowe pierscienie do alusów bo moje maja srednice do BMW, a mam plastikowe które wydaja mi sie niepewne do VW, ktos sie orientuje gdzie mozna cos takiego nabyc....zlecic robote, czy plastikowe powinny wytrzymac i dobrze sie bedzie na nich jezdzic. bo poki co czulem dyskonfort z jazdy wywołany lekko zawysokimi oponami.
Zaczynam porzadki na wiosne....i tak jakos golfa trza odziac w wszystko co najlepsze.
Po co jechać = dzwonisz pytasz o rozmiar i o cene, marke i model to ci poda. Swojego czasu sam się najeżdziłem nadzwoniłem i tam był najlepszy stosunek jakości/ceny.
_________________ ...[ a place with golden streets ]...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum