cookie
Marka: fiat
Model: seicento
Miasto: Chorzów
Wysłany: 10 Styczeń 2011, 11:30
jak kupie na dniach to zrobie foto z porownaniem... dlatego ja montuje halogeny i wtedy bedzie lepsza widocznosc w nocy... bo u mnie wogole slabo te lampy swieca... nawet nowki...
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Styczeń 2011, 12:08
Kolega tez w Czintku ma jakieś żarówki co dają białe światło I powiem wam chłopaki że nieraz w nocy zastanawiałem się czy on ma swiatła czy nie.Ledwo co powiedziałbym prawie wcale światła niewidac podczas deszczu.
Może i ładnie wyglądają białe światła to fakt,ale żółty chodź badziewianckie światło to oświetla sporo więcej
Więc gdybym u siebie miał wstawiac to nie żarówki a jednak cały układ na xenony mimo że kwota tego jest zabójcza
cookie
Marka: fiat
Model: seicento
Miasto: Chorzów
Wysłany: 11 Styczeń 2011, 12:20
xenon jak nie fabryczny to zlo i kupa straszna... to zamiast tego wole przerobic cale reflektory na soczewki...
powiem szczerze ze jak wymienilem na nowe lampy i porzadne zarowki to cos tam widac w nocy i w deszczu... dlatego montuje halogeny i powinno byc lepiej w deszczu...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum