Wysłany: 9 Lipiec 2010, 15:46 Thx za pomoc i spędzony razem czas
Panowie chciałbym wam podziękować za mile spędzony czas na forum w naprawdę zgranej paczce no i na tych "2" spotach i zlotach na których miałem okazje was poznać :).
Niestety ale chciałbym prosić o wykasowanie mnie z listy PRZYJACIÓŁ DECADENCE.
Raczej nigdy nie będę miał przyjemności zostać klubowiczem DECADENCE dlatego, iż:
1.nie gram w piłkę
2.spoty jak już są to w dni, które mi nie pasują :/
3.auto przerabiam w innym stylu niż wy to widzicie
Wchodząc na wasze forum miałem okazje,iż poznam fajnych ludzi, których łaczy pasja (samochody) i tak też się stało.
Jedynie spodziewałam się, iż więcej się tutaj nauczę . . .
Wiem, że zaraz pójdą posty w moim kierunku OK ale wchodząc na forum można jedynie czytać o:
PIŁA SPOTACH , ŚMIESZNYCH FILMIKACH, + jedynie na konkret temat jak SOLU coś zmajstruje przy Hani :/
Z tego co wiem lub może się mylę DECADENCE w tym sezonie nie zaliczyło ani 1 zloty, a mamy już polowe sezony :/
Sorki ze piszę to ale muszę . . .
Naprawdę thx za wszystko i nie bierzcie nic do siebie.
Gdyby ktoś chciał popatrzeć na moja żabę to zapraszam na www.tuningforum.pl tam jak będą jakieś zmiany to zamieszczę fotki.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 9 Lipiec 2010, 18:49
Wiem Dydak i osobiście czuję się winny, przykro mi że Decadence nie sprostało Twoim wymaganiom. Wiem że masz zajebistą furę i na pewno byś chciał pojeździć po zlotach i pozbierać złotka niestety w naszym klubie niewiele jest takich aut. Przykro mi trochę że nie udało Ci się pojechać z nami nigdzie, nawet na tą piłkę czy grila. Mam nadzieję że w klubie którego forum teraz zaszczycisz będą wyjazdy i nikt nie będzie się śmiał z Twojego koca na desce.
Nie wiem czy się pozbieramy po tej dotkliwej stracie i co by nie mówić sromotnej dla klubu klęsce. Chciałem zadzwonić do Skotiego ale nie chcę mu psuć wakacji.
Sorki Solu ale nie moja wina, że czytasz posty bez zrozumienia !!!!
Zresztą ktoś juz to kiedyś Ci powiedział . . .
Jeżdżąc na zloty mam na myśli spotkania się i pokazania miedzy innymi klubami
Musze Ci powiedzieć ze jesteś mistrzem z wyśmiewania się z kogoś !!!
Co ma moja deska do rezygnacji z Przyjaciela Klubu? Gościu pomyśl zanim coś napiszesz.
DECADENCE- NAJLEPSZY KLUB TUNINGOWY hmm warto by na tym pomyśleć ...
DYDAK23, ale po co odchodzić?
Forum to sprawa wolna, piszesz -> piszesz, włazisz -> wychodzisz.
To nie jest gang ani partia...
Kolejna osoba się strasznie żegna
Masz ochotę to se wchodzisz, czytasz, piszesz, wychodzisz...
Ja nie wiem...
Ten rok jest biedny, fakt, ale kolejny zapowiada się miło
i będziemy może śmigać po Polsce.
Mówisz, że się chcesz uczyć, a ani razu nie byłeś na garaż spotach
My się tam uczymy.
Wysłany: 9 Lipiec 2010, 19:05
ee nie rozumiem, ja naprawdę serio napisałem o co Ci chodzi?
nie wyśmiewam się a o kocu przytoczyłem tylko dlatego że jakoś mi się nasunęło na myśl w temacie tego że robisz auto inaczej niż my byśmy chcieli. Tylko tyle.
Więc nie wiem o co chodzi. Masz fajne auto, chcesz jeździć, w deca wszyscy jeszcze auta robią, ja moim gratem nie mam gdzie jechać bo by mnie wyśmiali... no trudno. Nie sprostam Twoim wymaganiom więc się żegnami i życzę powodzenia na innym forum.
Wysłany: 9 Lipiec 2010, 19:08
TAZO... prawdopodobnie kłamiesz
PS ale z tym co napisał Ciapol się zgadzam, napisałeś że chciałeś się nauczyć a każde nasze uwagi traktowałeś jak atak (Szczególnie moje), niesłuchałeś nikogo no i fakt kilka razy się na garage spot zapowiadales i ani razu Ci sie nie udalo przyjechac chyba. To fakt stary. A co do reszty to tak jak napisalem nie odbieraj kazdego zdania jako atak, mam nadzieję że się jeszcze na tuningforum albo gdzieś spotkamy.
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 9 Lipiec 2010, 19:57
ehh Dydak
Przedmówcy już chyba wszystko powiedzieli. Skoro chcesz czytać codziennie o nowych modyfikacjach, jakie by one nie byly (co sam uskuteczniasz) to racja, nie tutaj. Sorry że nie zostawialiśmy "słitaśnych komciuff" nawet jak nam się coś nie podobało. Wiele osób próbowało Cię naprowadzić na jakiś styl, pomóc - a ty i tak robiłeś swoje. Ja sie pytam - czego ty sie chcesz nauczyc skoro nie potrafisz przeanalizować i wziaść do siebie dobrych rad? I sorry, ale nie uwierze że przez ten czas co jestes na forum tylko 2 razy mogles podjechac na spota z powodu braku czasu...
Tak jak to chyba Solu powiedzial w twoim temacie - dozbieraj kase i zrob raz a porzadnie, zamiast modzic cos na siłe i co chwile.
Od siebie moge Ci życzyć powodzenia w przerabianiu żaby.
PS.
Cytat:
Niestety ale chciałbym prosić o wykasowanie mnie z listy PRZYJACIÓŁ DECADENCE
Zabrzmiało dramatycznie , a wystarczy wejsc w profil>>grupe>>opuść grupe....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum