Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 9 Lipiec 2010, 20:44
Wy wszyscy nudzicie konia....
Przykro mi dydak że odchodzisz i naprawdę będę tesknił za tobą... braknie mi twoich pomysłów co moja wyobraźnia nie jest w stanie ogarnać.
ale w miare wolnego czasu postaram się slędzić twój temat na innym forum gdyż nie raz poprawiłeś mi humor :)
Ciapol nie odpowiadam bo odszedłem z forum tak jak ty to zrobisz. Obecnie możecie mnie szukać na mazurach
Sorry ale na mój post odpowiedziało kilka osób, a jakoś nikt nie zrozumiał iż chce opuścić "grono" przyjaciół DECA , a nie odejść z forum !!!
Garaż spot? umawiacie się na piła spotach, to skąd mam wiedzieć kiedy są?
Najlepszy klub tuningowy? - ..... Może najlepszy klub piłaspotowy?
No sorry ale wjechaliście na mnie ostro, a chciałem zrezygnować tylko z tego co już pisałem powyżej !!!
[ Dodano: 10 Lipiec 2010, 00:47 ]
ps. już w tym roku DECA miało jeździć na zloty itp. (patrzcie inne posty) a teraz podobno za rok ma jeździć po całej Polsce? hmm...
[ Dodano: 10 Lipiec 2010, 00:59 ]
, ja moim gratem nie mam gdzie jechać bo by mnie wyśmiali... no trudno.
czyli rozumie ze na zlot jedziesz po to aby zgarnąć garnki, a nie po to by pogadać z ludźmi? tak czy nie?
Marka: Mazda
Model: MX-5 Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Lipiec 2010, 00:11
aaaaaaaaaaaaaa hahaahaahahaa bo mnie rozjeeebieeeeeee :D:D:D normalnie mam polew że hejaaaaa chopie co tydzień jest cały topić o piła spocie :) nie było cie nigdzie i nigdy z nami :) raz cie pamiętam przez pół godziny gdzieś tam :) ty nie masz z czego rezygnować..... ja też się mega nie udzielam niestety bo ani hajsu ani czasu nie mam ale nie pisze o tym ciągle a w niedzielne popołudnie moge skombinować sekundę czasu. Nie jeżdżę po zlotach bo miałem bude w weekendy a teraz szaleje na imprezach bo sie musze wyszalec przed magisterką. takie życie. nikt tu nikogo nie zlewa za robote przy aucie lub jej brak. Zlewają tu ludzie z gadania.
Wielkie dzięki za głośniki które opchnąłem drożej i za śmiechu kupe której dostarczyłeś swą poważną postawą (bez udziału w czymkolwiek klubowym)
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 10 Lipiec 2010, 09:15
Dydak opuszczenie grana deca to jak opuszczenie forum.
co wiąze się zapewne z zadszym wchodzeniem na stronę.
Tak jak urgo mówi. w tym roku były wielkie plany ale sytuacja każdego rozczarowała. Tak jak niedawno był kryzys na świecie teraz ten kryzys dotknoł nas.
W większości każdy z nas ma problemy z hajsem co jest najważniejszym elementem tuningu.
Na głównej stronie pisze "first man then machine"
jesli w tym roku mało gdzie jeździmy to na pewno świetnie się bawimy i nie tylko na piła spotach, których jest pełno. Ludzie z klubu są cały czas w kontakcie nie tylko na forum.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Lipiec 2010, 10:29
Dydak... dla Ciebie klub to gadanie na forum i jeżdżenie na zloty. Dla nas to koleżeństwo, pomoc i wspólne spotkania czy to na zwykłym spocie, garażspocie, piłce, grillu czy dziarganiu cwetrów. Masz pretensje że nie jeździmy po Polsce, a nie potrafiłeś wpaść na wieczorny weekendowy spocik do Świętochłowic. Chcesz pogadać z ludźmi to to najlepsza okazja chyba.
Plany na jeżdżenie były, nie siedziałem miesiąc nad stroną klubową z nudów. Ale jakoś tak się podziało że finanse nam te plany zweryfikowały, a nie wymogę wymagać od klubowiczy żeby zrobili auta.
Co do jeżdżenia po garnki to poczytaj co napisałem bo nie zrozumiałeś. Dwa pucharki w życiu zdobyłem na zlotach gdzie sędziowie czy organizator mnie przyszedł sam zapisać, także z tekstem nie trafiłeś.
Ale zakończmy w ogóle temat, tak jak koledzy napisali, nie udzielałeś się nijak w klubie, większość widziała Cię 30 minut w sumie. Okazji żeby się poznać było mnóstwo. Na forum nikogo nie słuchałeś chociaż ludzie przy tuningu chcieli Ci pomóc, a teraz jeszcze napisałeś że chciałeś się więcej nauczyć ;)
PS tak, Twój tekst brzmiał jak wielkie pożegnanie i widać wszyscy to tak odebrali. Jeśli chciałeś zrezygnować z bycia przyjacielem Deca a zostać na forum, wystarczyło puścić mi PW. Obyłoby się bez zbędnej gadki.
Takie tematy mnie śmieszą. Ostatnie pożegnanie i możliwość wygarnięcia jaki to klub jest anty 'tjuningowy' . No i do tego można wygarnąć tym co tak brzydko pisali. Sory, że nie ogarnąłem (jak i wielu innych) twojej wizji modyfikacji żaby.
Faktycznie lepiej udzielać się na forum gdzie głaskają po główce. W końcu ego rośnie.
Nie ważne bo i tak ty wiesz lepiej.
Pzdr.
Ale dobry motyw. Klub sportowy Decadence
KS Decadence
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum