Ludzie ja jestem lekko w szoku ale promocja jest tak mocna że sam się zastanawiam .. zwłaszcza nad zestwem głośników - powinni inaczej promo nazwać ... np
Super zestaw w cenie magnesu do prawdziwego głośnika :P
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 9 Marzec 2011, 09:30
podstawą dobrego CA jest Tuuubaaa :)
a na poważnie my się tu śmiejemy a tak naprawde pare osób to kupi, wyda 300zł i będzie święcie przekonane że zrobiło świetny interes a ich CA jest jedne z lepszych bo przeciez to Manta.
Pójdzmy dalej, nie jedna osoba twierdzi że Manta to dobra firma(skąd oni to wiedzą to ja nie wiem, pewnie z gazetki w tesco)
Co więcej ile osób ma pierdzące tuby w bagaźnikach.... i tak można mówic i mówić
_________________ Oferuję kompleksowe usługi z zakresu kreacji wizerunku firmy w internecie: Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne.
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 9 Marzec 2011, 10:42
ja o tym wiem.
jesli chcemy iść po kosztach to można pomyśleć tak.
radio(300) helixy/hertzy(300zł) + wygłuszenie dzwi(150zł) + wzmak (200zł) + jakieś kable itd(100zł) czyli w 1k się zmieścisz mając przód zrobiony
_________________ Oferuję kompleksowe usługi z zakresu kreacji wizerunku firmy w internecie: Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum