Witam, wszystkich. Jak pewnie większość z klubowiczów zauważyła (albo i nie) w ostatnim czasie moje działania/obecność na rzecz klubu były bardzo mocno "ograniczone", wynika to głównie ze zmian jakie w chwili obecnej poczyniłem w życiu. Myślę że nie ma sensu rozpisywania się na ten temat. Dlatego po długim namyśle doszedłem do wniosku iż najlepszym wyjściem będzie zawieścić swoją obecność w klubie i tym samym poprosić grupę "rządzącą" o przeniesie mnie do działu przyjaciół.
Nie chce się żegnać z dwóch powodów tj. w wielu z Was znalazłem ziomków że na których mam nadzieje dalej mogę liczyć w razie potrzeby (i odwrotnie), a druga rzecz to może kiedyś jak zaimportuje sobie w końcu jakieś camaro to przyjmiecie mnie spowrotem do Siebie.
Dzięki za dotychczasowy wspólnie spędzony czas i do następnego ogólnodostępnego grillowego spotkania.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 17:07
Szkoda ziom ale bardzo dobrze wiem co masz teraz na głowie.
Nie pozostaje mi nic innego jak powiedzieć że czekamy na powrót i jeśli tylko znajdziesz czas żeby z nami pojeść kiełbaskę albo pojeździć na gokartach to zapraszamy :)
Oczywiście włącznie z bibami tylko dla klubowiczy.
Znamy się nie od dziś i mamy nadzieję że kontakt się nie urwie.
Tak więc Tomku, wpadaj kiedy tylko chcesz, zaglądaj na forum, jak się tematy uspokoją to tylko powiedz.
Tomaz, ja czuję, że niedługo nikt nie będzie już "klubowiczem", a powstanie grupa "starych wyjadaczy" trzymających się razem.
Teraz mało kto ma czas... jedni śmigają na zloty, inni robią tylko auta, inni pracują w weekendy, tamci uczą się, a ci remontują mieszkania w wolnych chwilach.
Chyba już jesteśmy za staży na "płać, jeździj... albo spadaj".
Jednak fajnie by było czasem pojechać na większą imprezę motoryzacyjną z namiotami i grilem.
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 9 Czerwiec 2008, 23:34
Tomaz podoba mi się twoja postaw choć może trochę późno to piszesz, lepiej się przyznać, że nie ma się czasu i jasno to napisać a nie się wykręcać co chwile
co do znajomości, znamy się i znać się będziemy!
P.S. ostatnio częściej wydziałem twoją furę niż Ciebie
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 00:01
Przyznam że z Tomazem już na poczatku sezonu obgadaliśmy temat, ale finalne decyzje są teraz.
Chłopaki nie rozstajemy się, po prostu Tomaz zmienia podpis na forum i tyle. Ciągle jest z nami, ciągle jest mile widziany wszędzie, jak tylko bedzie chciał to buja się z nami.
Marka: Toyota
Model: Corolla E11
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 10 Czerwiec 2008, 09:43
Tomaz, kiedyś miałem podobną sytuację, jeszcze za czasów AKSW. Największą przeszkodzą w moim aktywnym uczestnictwie w spotach klubowych była odległość, więc też odszedłem z klubu, gdy stwierdziłem, że nie potrafię być na bieżąco z wydarzeniami Jednak poza kwestią formalną nic w relacjach z ludźmi z klubu nie zmieniło się
Gdy powstawał Decadence postanowiłem oficjalnie wrócić w szeregi elity, pomimo, że (jak wszyscy dobrze wiedzą) nadal jestem najrzadziej obecnym członkiem klubu Na szczęście poza paroma miłymi słowami mobilizacji, nikt mnie nie kopie za to po dupsku
Dlatego Decadence to idealny związek Jak to Ciapol określił "starych wyjadaczy"
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 11 Czerwiec 2008, 00:03
faktycznie czasu mało a roboty duzo ....
Za czasow aksw spotów było mase co troszke związał grupe a innych oddaliło, teraz za czasów DD jest troszke mniej spotkań ale za to jakie konkretne
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum