szanowni prezesi Decadence oraz reszto klubowiczów! bardzo dziękuję za przyjęcie mnie do swego klubu. ślubuję godnie reprezentować naszą ekipę, auto tuningować z głową, ani ja ani samochód nie będziemy robić wiochy na zlotach :)
tak na serio to dzięki wielkie. Już dawno myślałem o zmianie klubu i przejścia do jakiegoś ogólnego a nie tylko FSO. Po poznaniu pewnej części klubu stwierdziłem, że ekipa jest bardzo wporządku, co uważam za podstawę dobrego klubu.
Proszę tylko o przeniesienie mojego tematu o poldku caro 1.4 16v, oplu corsie 1.0 do działu auta klubowiczów. nie wiem czy poprzednie wozy też mają być przeniesione, jeśli tak to proszę o przeniesienie drugiego tematu o poldku 1.6GLI.
A jeszcze z innej beczki, szkoda że zdjęcia znów są niewyraźne. na następnego piłaspota przywiozę mój aparat. może wyjdą normalne zdjęcia. A co do tych fotek to bardzo fajnie widać jak podciągam spodenki podczas gry :D :D
mi pekł wczoraj grill(plastikowy badziew) i go na opaskach plastikowych przymocowałem do karoserii ale nie ma tego złego co na dobre by nie wyszło na nowy rok bedzie ory z golfa gti
Marka: Honda Pomógł: 2 razy Miasto: Chorzów/Katowice
Wysłany: 21 Grudzień 2009, 21:54
Seba to się pospieszyłeś :p
Jako pełnoprawny klubowicz możesz:
uszkodzać sobie cześci ciała na piła spotach bez obawy że ktoś przejdzie bezinteresownie obok ciebie i cię dobije
za 2 lata dostaniesz elegancką wlepe na szybe.
za kolejne 2 może zakończe temat z kartami :p
jezdzic jakim autem ci się podoba-wskazane daihatsu :D
Jako klubowicz musisz pamietac:
decadence to najlepszy klub i o innych nie masz prawa nawet myślec.
jeśli tak zrobisz musisz się wyspowiadać- Ciapol ustali pokutę.
jak przyjdzie sezon zrobię bibę na ogródku-musisz być i pić WDK.
nie pamietam co jeszcze
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 21 Grudzień 2009, 22:07
Skoti napisał/a:
Seba to się pospieszyłeś :p
Jako pełnoprawny klubowicz możesz:
uszkodzać sobie cześci ciała na piła spotach bez obawy że ktoś przejdzie bezinteresownie obok ciebie i cię dobije
za 2 lata dostaniesz elegancką wlepe na szybe.
za kolejne 2 może zakończe temat z kartami :p
jezdzic jakim autem ci się podoba-wskazane daihatsu :D
Jako klubowicz musisz pamietac:
decadence to najlepszy klub i o innych nie masz prawa nawet myślec.
jeśli tak zrobisz musisz się wyspowiadać- Ciapol ustali pokutę.
jak przyjdzie sezon zrobię bibę na ogródku-musisz być i pić WDK.
nie pamietam co jeszcze
no seba moje gratki, z nowym rokiem muszę się postarać i może tez mnie zrobicie pełno prawnym klubowiczem, ale na chwile obecna nic z tego bo nawet nie mam jak do was dojechać, żaba dziś zalawetowana do mechaniora
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 22 Grudzień 2009, 09:47
podobnie jak SEBA OBR dziękuję za przyjęcie mnie jako pełnoprawnego członka DECADENCE
Obiecuję przynosić dobre imię naszemu klubowi i godnie reprezentować go.
to w dziale "OSIĄGNIĘCIA" można dorzucić mój pucharek z czeladzi
coprawda to tylko 3 miejsce , ale zawsze coś klubowego
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum