Panowie, jak tam po sylwku? Ja dopiero niedawno wróciłem do domu. Miałem wczoraj wracać autem, ale przez to że musiałem spać na chujowym materacu nad ranem dostałem choroby morskiej, więc dzisiaj o 6 musiałem robić wyjazd bo moja druga połowa na 8:45 musiała być w pracy. warunki do jazdy były straszne, szklanka na drodze i do tego śnieg tak sypał że nic nie było widać. Poza tym 80% drogi to lasy. Sylwester zaliczam do zajebistych. Jedyne co pozostanie zagadką, to to że nie wiem jakim cudem w bagażniku znalazły się 2 nówki sztuki felg do corsy
najlepsze jest to że nikt nie wiedział skąd one się wzięły, a tym bardziej co robią w moim bagażniku
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 3 Styczeń 2010, 12:18
haha przyznaj sie Seba
komuś odpadły i sie pozbierało do siebie ale tak na poważnie to może ktoś z imprezowiczów dał jako spóźniony prezent a teraz nie chce się przyznać
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 4 Styczeń 2010, 20:25
nie zauważyliście, że na forum zaczęło się coś dziać? dzisiaj wchodze i patrze, że do przeczytania ponad 40-ści postów. jakbym dopiero pod wieczór zerknął to z 60-7o by się uzbierało
U mnie sylwek wyszedł kapitalnie. W zasadzie last minute - bo na party w Zabrzu, 100% house party - to co lubie - udało mi się wpisać 30 stycznia późnym wieczorem. Szedłem z kobitą i z jej siostrą + szwagier do znajomych, gdzie było chyba z 15 ludzi których wogóle nie znałem no ale jak to mówią,
,impreza udała się po prostu mega - śpiewanie songów, tańcowanie do 5. I powrót późnym popołudniem do domu. Całe szczęście że po imprezie jak się obudziłem, tzn jakoś o 10, było na balkonie piwko desperados - 2 walnąłem i jak nowo narodzony
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum