Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 8 Styczeń 2011, 15:05
Ja czekam aż się trochę ociepli i ruszam z del solem bo póki co mam lód na ścianie w garażu ;D
Poza tym teraz do końca stycznia chcę pozamykać wszystkie tematy w passacie: rozrząd, walnięta przednia szyba i gaz, tak żeby jedno auto mieć kompletnie z głowy.
Marka: Honda
Model: Civic Coupe
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 8 Styczeń 2011, 15:26
Seba, model super, gratuluje ojcu hobby
kiedyś ostro sie jarałem takimi modelami, ale jeżdżenie na desce było tańsze
Do mnie felgi płyną, na zwieche sie zbiera powoli. Jak dobrze pojdzie to jeszcze halogeny i dokladke ogarne, ale juz nic nie mowie na 100% bo martwe rzeczy są złośliwe
Jakbym w lato jeszcze jakies wygodniejsze fotele ogarnal i audio low-endowe to bylbym bardzo happy
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 8 Styczeń 2011, 16:03
moje "mody" na razie ograniczają się do modyfikacji holu u mnie w domu musieliśmy zakupić w końcu duży stół z krzesłami, żeby normalnie jakieś "imprezy" rodzinno-towarzyskie ogarnąć
W aucie muszę ogarnąć drobne usterki i usunąć generatory wkurzających dźwięków podczas jazdy :)
Może mało motoryzacyjne, ale na sezon letni składam nowy rower :) części już się kiszą kilka miesięcy w kartonach. Tak więc zaliczę kilka imprez maratonowych.
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 31 Styczeń 2011, 19:56
dzisiaj w pracy zacząłem proces SKD na tym oto samochodzie:
Na pierwszy ogień poszedł 2.0 cdti w nadwoziu kombii, w następnej kolejności będzie sedan (ten ze zdjęcia) z silnikiem 2.0 Turbo i napędem na 4 koła.
Dodam tylko, że nasza firma pierwsza na świecie podjęła się rozbiórki tego samochodu, a ja jestem wybranym przez firmę pracownikiem, który ma za zadanie ułożyć cały ten proces i przedstawić go ludziom z GM oraz przedstawicielom z rosji :P
PS: "inżynierowie" z gliwickiego opla to debile. Nie wiedzą tak na prawdę z jakich podzespołów składa się samochód, już nie mówię o tym, że nie wiedzą które kable są plusowe, a które minusowe (dzisiaj kazali mi od BEZPIECZNIKÓW Z PLUSOWEJ KLEMY odkręcać przewody masowe )
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum