Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 22 Grudzień 2009, 11:32
Abarth i Seba...
robić fury i w przyszłym sezonie godnie reprezentować Decadence.
No i dobrze się bawić z resztą klubowiczy na grilach. garaż i piłaspotach.
Dydak... jasne ale musisz pojeździć z nami bo ludzie muszą Cię poznać ;) Poodwiedzaj chociaż piłaspoty czy biby w barze.
Szykują się jeszcze dwa transfery ale o tym pogadamy bo dostałem info od całkiem fajnych ludzi że chcą wzmocnić szeregi naszego klubu, ale to na live w środę pogadamy a potem ogłosimy wyniki ;)
btw
Pucharów na razie nie dodawajcie bo... będzie nowa strona kiedyś już robiłem projekt strony tak więc trzeba go tylko dokończyć. Ale to dopiero pokaże... jak zrobię
W każdym razie 2010 Decadence reaktywacja :D
Marka: FSO Polonez
Model: Caro Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 22 Grudzień 2009, 12:46
sol napisał/a:
W każdym razie 2010 Decadence reaktywacja :D
hip hip hura :D
jakby co to służe pomocą np. jako moderator w dziale giełda bo straszny tam burdel :D
co do raktywacji furek to bardzo chętnie, ja narazie zbieram materiały i kasę. dzisiaj na przykład dotarła do mnie zwrotka, ale to już w odpowiednim temacie :)
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 22 Grudzień 2009, 13:54
Panowie spokojnie, jak mowie będzie nowa strona, będzie przebudowane forum i każdy kto będzie chciał dostanie jakiś dział pod opiekę.
Wtedy też zrobi się porządki ;)
Póki co musicie nam dać jeszcze trochę czasu bo mamy ostatnio sporo obowiązków zawodowych do ogarnięcia. Ale jak bozia da to po nowym roku będzie co pokazać.
Skoti wiara czyni cuda, gosciu podjechał z grillem od GTi i innymi drobiazgami. Jeszcze tylko jedna listewka. i mój golf bedzie kompletny - pozniej tylko wszystko pozakładać ehhhhhh.....i trudna decyzja sprzedac czy tez nie.
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 25 Grudzień 2009, 23:52
ja sie tak wahałem ze sprzedażą Focusa...ale w końcu męska decyzja że SPRZEDAJĘ, a tak jak już kiedyś pisałem, 4 dni poźniej koleś mi dzwoni, że chce auto zwrócić, bo sie turbo sypło totalnie. ale inna sprawa bo debil na totalnie zimnym silniku przy
-15stopniach (w końcu zima to była) kręcił diesla do 4tys obrotów.
więc ufarciło mi się, bo jakbym nie sprzedał, pewnie ja bym musiał robic turbo
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum