Wysłany: 4 Marzec 2008, 22:14 No i jestem Tatusiem :):):)
Natalia Wróbel - 4 marca 2008 r. waga: 3190 gr, wzrost 54 cm, wlosy czarne po tatusiu
Normalnie powiem Wam ze bylo ciezko !!! i to nie chodzi o Żake bo zniosla to po prostu niesamowicie, ale o moje zmeczenie :(
Bóle zaczęły sie już wczoraj ( poniedzialek ) nad ranem ale takie byle jakie. Pozniej sie rozkrecalo i kolo 16.00 byly juz co 5 minut z zegarkiem w reku. Wytrzymalismy jeszcze do 20.00 i pojechalismy do szpitala. Tam Żace zrobili KTG i chcieli ja przyjac ale w zwiazku z tym ze mamy blisko do szpitala pojechalismy spowrotem do domu.
W domu nic nowego co 5 minut skurcz i tak przez cala noc. Zero spania bo musialem masowac Żace plecy. Tak teraz liczac to jakies 150 razy
Dzisiaj rano o 7.00 juz postanowilismy jechac ostatecznie do przyjecia.
W szpitalu znow nic nowego skurcze co 5 minut i tak wlasciwie do porodu tyle ze coraz mocniejsze.
Jakos po godzinie 12.00 wkoncu wzieli Nas w obroty. ALe to byl "krotki szpil"
Jedna malutka kroplowka podana i 13.15 urodzila sie Natalka
Oczywiscie jo przeciął pępowina
Dobra teraz moga isc spac
Google
Marka: HONDA
Model: CIVIC COUPE
Wysłany: Reklama Google
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Marka: Toyota
Model: Corolla E11
Miasto: Dąbrowa Górnicza
Wysłany: 5 Marzec 2008, 00:01
Łooooooo GRATULUJE
Ciekawe czy po tatusiu będzie też miała zamiłowanie do tJuningu
No to się namęczyliście, ale najlepsze dopiero przed Wami :D hehe
Życzę DUŻOOO radości z dziewczynki!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum