* biesiada grillowa+ognisko
* karaoke
* przejazd kolumną i wizyta na Torze Kielce
* próba sprawnościowa z talerzem Stewarta
* konkursy z nagrodami (wiedzy o historii Lancii, techniczny, o ruchu drogowym itp.)
* mecz siatkówki
* wyścigi rowerów wodnych
* diagnostyka komputerowa – możliwość podpięcia do komputera
* uroczysta kolacja i impreza biesiadno-taneczna do białego rana prowadzona przez wodzireja
* losowanie atrakcyjnych ”prezentów”
jak widać chłopaki się postarali i udało im się coś innego zrobić niż palenie gumy
Google
Marka: Honda
Wysłany: Reklama Google
Miasto: ChoRzów
Wysłany: 7 Kwiecień 2011, 21:57 Re: Na temat zlotów
Skoti napisał/a:
jak widać chłopaki się postarali i udało im się coś innego zrobić niż palenie gumy
Biorąc pod uwagę fakt, że to jest zlot marki, a nie ogólny czy tuningowy i w większości będą tam auta FWD lub AWD to trudno tam o taką atrakcję. Z tego co widzę, to Skoti masz jakąś dziwną opinię o zlotach w Polsce, że na każdym ludzie robią palenie gumy? Bez przesady. Pojeździj trochę po imprezach, poczytaj przynajmniej, to zobaczysz, że na dobrze zorganizowanych imprezach, o których warto rozmawiać taka atrakcja się praktycznie nie pojawia. Co nie zmienia faktu, że jest jeszcze grupka debili, którzy uznają to za najlepszą rzecz na świecie. Na szczęście jest ich coraz mniej ;)
NA zlotach VKP mamy:
Ścianę płaczu np :)
Przeciąganie auta na czas
Jazdę sprawnościową
Rzut oponą
i wyścigi
Ogólnie każdy znajdzie coś dla siebie :) a o karaoke siatkówce konkursach CA i najładniejszego auta nie wspomnę :)
Zlot trwa od środy do niedzieli wiec jest co robić :) ale ostatnio auto pod tyt vectra stało się tak dostępne i pospolite że zloty przeistaczają sie w gówniarzerię i chlanie .. została garstka ludzi którzy zloty nadal wiążą z autami dla innych to poprostu chlanie :(
Ja też lubię wypić i to bardzo ale nie bez myślenia ... a hasło kur** i kto teraz bedzie prowadził moje auto na lotnisko aa sam pojadę .. mnie rozwala na łopatki"
Sory ale to już nie jest tylko picie ..
Ostatnio jeden z imprezowiczów młodego pokolenia tak sie nawalił że ruszył pod prąd ekspresówką na pieszo przywiozła go policja z mandatem 50 zł to gówniarz jeszcze strzelił hasło że tania ta taksówka .. ogólnie jestem na nie a naprawdę lubię się bawić
Motoryzacja ma to wszystko spajać bo fajnie się napić i pogadać ... a nie tylko napić
No ale ogólnie można by coś zorganizować. Tereny w okolicy są fajne i taka kameralna grupka aut by się zmieściła na większości z nich.
_________________ Oferuję kompleksowe usługi z zakresu kreacji wizerunku firmy w internecie: Zaawansowane serwisy www, Systemy zarządzania treścią CMS, Systemy sprzedażowe, Prezentacje multimedialne.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum