Wys³any: 11 Marzec 2008, 22:49 Moja EM2 zmiany podrzuccie pomys³y
Witam jako ze motam sie co zrobiæ z hanka a nie mam pomys³ zabardzo podpowiedzcie co waszym zdanie uatrakcyjni³o by ja zeby by³o woow na zlotach:P zmiany o nazwie swpa nie wchodza w gre bo jedyny mod to K20 z kompresorem a liczy³em to i wychodzi taniej niz kupno FG2 czyli civic coupe Si 2007
*Mysla³em o zawieszeniu
co lepiej D2 racing gwintowane czy tein basic albo SS?
*Mysla³em o hamulcach nowych zaciskach 8 t³oczkowych K-Sport (co to wogole jest ) bo reszta w polsce nie mam stufu do mnie:( (chyba ze co¶ wiecie)
* poszerzenie nadkoli (czy ktos s³ysza³ o maszynce zak³adanej na piaste ko³a i obracajac sie to to wypycha nadkole i czy delikatne z³ozenie krawêdzi i wypchniêcie to malowanie calego auta? plus ognisko rdzy?
jak macie pomys³y piszcie:)
Lamp nie wymieniam bo to orgina³y i na nich bêde jezdzil bo najlpiej swiec±:)
Bernard
Marka: Honda
Model: Civic Coupe USA
Miasto: Czestochowa/Warszawa
Wys³any: 13 Marzec 2008, 14:55
Swiate³ nie wymienie bo nie poto kupowa³em specjalnie europejskie w aso:P
Jesli sie nic nie zmieni to planuje tein ss ale mam problem bo sie kó³ko nie zmiesci i znów bêdzie trzeæ:( trafili¶cie kiedy¶ na jakies tematy odno¶nie delikatnego wypchniêcia nadkola albo sprasowania rantu b³otnika? chyba ze bede musial zmienic opony:( niby te które ja mam sa przeznaczone do wersji europejskiej rozmiarowo bopatrzylem w kalkulatorze europejskim natomiast jak kiedys parzylem na amerykanskie to by³a niejsza szeroko¶c moze jest ko³ko juz na usa bardziej wysuniête plus to moje ET i mam reultat jaki da³o sie zaobserwowaæ w drodze do hradka...
dziekujê Panowie za doradzenie a w multi tez nie pojde bo znam sie na tym i pewnie bym wydziwia³ co by znaczy³o ze musia³ bym wydaæ na to min 12tys to juz wole dorzucic do nowego autka
tak wyglada przykladowy sprzet do rozwalcowywania rantow...
do wypchania nawet 1CM bez malowania....
ale gdzie to u Was robi± to nie wiem
Bernard
Marka: Honda
Model: Civic Coupe USA
Miasto: Czestochowa/Warszawa
Wys³any: 13 Marzec 2008, 17:44
W³asnie tego szuka³em jestes wielki tera musze znale¶æ gdzi eto robi±:)
[ Dodano: 13 Marzec 2008, 17:46 ]
tak sie zapytam gdzie znalaz³es to zdjecie bo w³asnie widzialem w jednej z finskich gazet ten sprzet ale na necie nie wiedzia³em jak szukac
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum