Wysłany: 2 Marzec 2009, 19:05 Miło było ale się skończyło...
Od zawsze było mówione że decadence to klub zrzeszający ludzi, znajomych, kolegów a nie auta. W ostatnim czasie mój kontakt z większością klubowiczów jest znikomy, z niektórymi to nawet jakoś dogadać się nie mogę. Po za tym mój nowy samochód będzie poprawioną serią i w związku z tym nie będę już mógł godnie reprezentować "prawdopodobnie najlepszego klubu tuningowego na świecie", dlatego też postanowiłem zrezygnować z bycia klubowiczem.
Wszystkim dziękuję za mile spędzony czas oraz pomoc.
P.S prośba do administratorów - proszę usunąć moje samochody z klubu w portalu TF
Oj nie ma co .... myslałem ze to dla frajdy i miłej zabawy a czesem trudnej a nie dla "tuningu" który nie zawsze jest "ekstra, cool, zajebiaszczy" a bywa wiejski ;) Clio było swietne ale drugie takie auto to bedzie nedza. Jezeli Leon bedzie "udoskonalona seria" przez Ciebie to bedzie bardzo ciekawym autem, gdyz to Twoja wizja a po Clio widac ze Twoje wizje sa ciekawe. Mysle ze Automobil Klub Swietochłowice powstał by łaczyc ludzi nie maszyny. Ludzi których łaczy pasja udoskonalania swoich aut, ale człowiek i tak jest wazniejszy niz maszyna.
Wiec pomysl ponownie, bo czas pozwala sie unormowac sytuacją. Pozdrawiam.
Od zawsze było mówione że decadence to klub zrzeszający ludzi, znajomych, kolegów a nie auta. W ostatnim czasie mój kontakt z większością klubowiczów jest znikomy, z niektórymi to nawet jakoś dogadać się nie mogę.
Zastanów się kto zaczął dzielić ekipę na dwie części...
Dzięki za zeszły sezon i powodzenia!
Koszulkę i "puchar" wyślemy pocztą. Chyba, że już nie chcesz...
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 3 Marzec 2009, 09:29
Z tym dzieleniem ekipy to pewnie chodzi Ci o TVN Turbo i awanturę na skałce.....Jednak to wcale nie była próba dzielenia klubowiczów na dwie grupy, miałem swoje zdanie które wyraziłem i starałem się przeforsować a to że moje zdanie poprało jeszcze 2 klubowiczów to już nie moja winna. Ty i Sol nie umieliście zaakceptować tego że ktoś potrafi się przeciwstawić decyzji "zarządu".....wynikiem czego była śmiertelna obraza Sola która trwa do tej pory....a Ty też przez pewien czas zachowywałeś się jak byś miał mnie w dupie.
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 3 Marzec 2009, 11:30
oj to teraz mi podniosłeś ciśnienie...
obraza Sola? słuchaj kolego, zmieniłem stosunek do ciebie nie z powodu tvn'u ale raczej dlatego że chyba lepiej cię poznałem. Zrobiłeś auto i odbiło ci na punkcie pucharków co nie raz mocno było widać jak chociażby wtedy jak nie pokwapiłeś się pożegnać z klubowiczami nawet i pojechałeś do domu wielce wkurwiony ze zlotu u ziomalil z Crazy Team tylko dlatego że nie wygrałeś nagrody. Stosunek do Ciebie zmieniłem wtedy nie tylko ja. To samo o wojnie najpierw trułeś żeby 'zrobić tak żebyś wygrał' a jak powiedziałem że nie ma szans żeby jakiekolwiek sympatie mogły wpływać na wyniki to jakoś twój stosunek się zmienił. O żałosnej kłótni na tuningforum i twoich tekstach czemu wygrał Kocos jeśli ty masz lepszy lakier nie wspomnę.
Ale tak naprawdę dobiłeś mnie jednym. Piszesz tutaj że przecież to klub dla ludzi nie dla aut i podobne farmazony, to Ci przypomnę jak stojąc obok Skotiego wskazałeś na niego lekceważąco palcem i powiedziałeś do mnie że w ogóle nie wiesz co on tu robi i że jego obecność w klubie to jest jakaś pomyłka. Tak według Ciebie wygląda klub 'przyjaciół' ?
Dla wyjaśnienia, wszyscy wiedzą że chodziło o samochód Skotiego a nie o jego udzielanie się na forum czy obecność na spotach która jaka jest wiedzą Ci co jeżdżą.
Każdy ma ciężkie dni i spoko, ale Twoje życie w klubie nie zakończyło się po jakiejś głupiej kłótni o tvn czy cokolwiek podobnego (btw w której mieliśmy rację co potwierdzą Ci koledzy z Crazy Team) ale przez to że od listopada nie potrafiłeś wpaść nawet na chwilę na klubowego spota (może dlatego że nie ma pucharków do wygrania na nich?), albo dlatego że po 3 tygodnie nie było Cię na forum a Leona poznałem po linkach od kumpli do forum seat'a gdzie uu.. byłeś dosyć aktywny.
"Ty i Sol nie umieliście zaakceptować tego że ktoś potrafi się przeciwstawić decyzji "zarządu"... nie kolego nie umieliśmy zaakceptować tego że pomimo tego że po przyjacielsku prosiliśmy (powtarzałem że proszę jako przyjaciel nie prezes) to wolałeś te prośby olać żeby tylko nasapać się w telewizji. I decyzji zarządu nie było, ten "zarząd" chciał grzecznie kolegów z klubu po koleżeńsku poprosić. Stawiasz teraz sytuację tak jakbyśmy z Ciapolem i Robo zrobili "nie i chuj, nie jedziemy" a ty dzielny rycerz w lśniącej zbroi chciałeś ratować honor klubu... tak kolego nie było. Chciałeś głosowania i do niego doprowadziłeś wynik poznałeś więc nie wiem czemu takie bzdury o obrazie piszesz. Ja przynajmniej poczułem wtedy że mam za plecami prawdziwych kumpli.
To jest cała prawda. Najgorsze że przekabaciłeś na swoją stronę Sardyna i Mutombo czego bardzo żałuję i o ile Sardyn jak go lubię to miał dziwne zagrywy czasem to Mutombo też przestał się udzielać zupełnie chociaż wytłumaczyłem mu że nie mam żadnej urazy i nic się w naszych stosunkach nie zmieniło.
Tak więc dobrej drogi i w przyszłym sezonie dużo pucharków, w innym klubie.
Ojciec, chyba trzeba Ci przypomnieć co zaproponowałeś długo przed finałem wojny :)
Nie wygrałeś i zacząłeś nas wszędzie jebać. Skąd wiemy?
Bo wielu Twoich dobrych znajomych też nas zna
Tylko tym sobie u mnie przegrałeś Niczym więcej.
Jeżeli chodzi o nasze decyzje w klubie, już raz usłyszałeś, jeżeli się tu nie podoba...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum