Wysłany: 9 Luty 2008, 12:49 Gdzie zrobić prawko? :D
Panowie mam do Was prośbę. Jako że zbliża sie mój czas na prawko (bo idę w wieku 17 lat i potem z osoba dorosłą jeździć przez rok) no i w związku z tym mam pytanie gdzie najlepiej sie zapisać ?? Z góry dzięki
Marka: renault
Model: clio Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 9 Luty 2008, 15:39
ja robiłem prawko w Rondo i naprawde gościu umie wytłumaczyć co i jak,wiem bo zdałem za pierwszym razem. szef tego mieszka koło Ciapola na osiedlu,blok wcześniej,nazywa się maroń..
Marka: Abarth
Model: Grande Punto Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 10 Luty 2008, 12:43
moim zdaniem nie ma różnicy gdzie na kurs pójdziesz, sam musisz się nauczyć wyczucia auta, a to przyjdzie z czasem i na jazdach są początki, instruktor powie Ci co i jak ale Ty sam musisz wyczuć auto
ja poszyłem na kurs gdzie miałem najbliżej, żeby nie tracić kasy na dojazdy i czasu
_________________ www.decadence.pl - klub tuningowy
nie polecam polskiego zwiazku motorowego w osobie pana zdzicha z czeladzi...."komunista je^&^%" - styczynskiego chorzów. Jak trafisz na Henka to masz super ale jak pojdziesz i trafisz na tego ciula co ja. To kredki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum