moim zdaniem nie ma różnicy gdzie na kurs pójdziesz, sam musisz się nauczyć wyczucia auta, a to przyjdzie z czasem i na jazdach są początki, instruktor powie Ci co i jak ale Ty sam musisz wyczuć auto
Popieram Cie Robo
sol napisał/a:
Robo ma znaczenie oj ma ;)
Moim zdaniem nie
sol napisał/a:
ot np. że wjechali na pole manewrowe gdzie zostali sami, bo instruktor powiedział "pojeździj sobie, ja zaraz wracam"... i wrócił za godzinę
Też tak miałem, ale przynajmniej nauczyłem sie jezdzic na recznym
Na B robiłem prawko w mojej byłej szkole podstawowej ( nazwy firmy nie pamiętam).
A na C robiłem w Grudziądzu
Więc jak masz zdać, to obojętnie gdzie pójdziesz to i tak zdasz
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 11 Luty 2008, 23:00
dobra Panowie, uważacie że macie rację?
spoko.. to wyślijcie np. swoje Panie na kurs prawa jazdy do takiego instruktura który będzie się zajmował pisaniem sms'ów zamiast prowadzeniem jazdy, a na polu manewrowym skoczy na hamburgera zamiast wytłumaczyć jak parkować równolegle i kiedy odbijać przy parkowaniu tyłem ;)
A potem powodzenia na kibicowaniu przy xx terminie
Wczuć w auto.. no dajcie spokój na tych kilku godzinach jazd? Jeśli ktoś nie ma doświadczenia z samochodem i wsiadając do niego pierwszy raz nie wie co jest sprzęgło a co hamulec, to dobry instruktor ma za****** wpływ na to jak kursantowi pójdzie na egzaminie.
Przemyślcie co piszecie ;) bo mi się wydaje że jednaj jest różnica w tym czy do kursu na prawo jazdy przygotowuje Cię spokojny, opanowany, rzeczowy i znający się na rzeczy instruktor czy krzyczący burak zajmujący się tylko ciziami na billboardach ;)
Marka: HONDA
Model: CIVIC COUPE
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 12 Luty 2008, 21:45
sol napisał/a:
spoko.. to wyślijcie np. swoje Panie na kurs prawa jazdy do takiego instruktura który będzie się zajmował pisaniem sms'ów zamiast prowadzeniem jazdy, a na polu manewrowym skoczy na hamburgera zamiast wytłumaczyć jak parkować równolegle i kiedy odbijać przy parkowaniu tyłem ;)
Ja wyslalem i zdala
Tyle ze duzo jezdzilem sam z nia na plac a dodatkowo wykupilismy pare godzin z innym instruktorem
A moim zdaniem oboje macie racje. Jak jest dobry instruktor i dobry kierowca ( czyt. z grajfka do tego ) do zda za pierwszym razem. Ale jak bedzie kierowca ktory sie nie nadaje na kierowce to chocby nie wiem jaki byl instruktor to nici z prawka takie moje zdanie.
P.S. Dlugo sie nie odzywalem ale juz niedlugo oj bedzie sie dzialo nie tak kurde zeby wszyscy cos modzili a ja nie
Model: Civic/Accord Pomógł: 1 raz Miasto: Świętochłowice/Corby
Wysłany: 12 Luty 2008, 21:50
ja pipieram Sola w 1000000000000000000% jasne ze jest wazne kto przekazuje podstawy bo tylko sa podstawy ja robilem prawko w FENIXIE to jest na lagiewnikach kolo huty zygmunt i polecilbym kazdemu kupa moich znajomych tam wlasnie robila kurs i bardzo polecam Pana Jaroslawa Pugaczewa gosc kolo 30 naprwde spoko opanowany i wyluzowany i na prawde wie jak podejsc do kursanta
btw
mialem okazje byc tylko raz w Katowicach w osrodku egzaminacyjnym
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 12 Luty 2008, 22:10
Wiesz jak, wiadomo że to kwestia predyspozycji, ale wysyłając dwie identyczne osoby na dwa kursy gdzie na jednym jest kumaty i opanowany instruktor, a na drugim tępy gbór który patrzy jak kase zebrać za godzine, a nie nauczyć to jak myślicie kto pierwszy zda?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum