Wysłany: 22 Sierpień 2008, 15:13 film promujący decadence
Jest pomysł jest mniej więcej scenariusz, jest już nawet wybrana muzyka.
Pozostaje określić termin, umyć samochody i spędzić kilka godzin na filmowaniu.
oraz...
Czy jesteśmy w stanie załatwić co następuje:
- oświetlenie (halogeny po 500W minimum dwa)
- wytwornicę pary
- miejsce do zdjęć filmowych indywidualnych, czyli samochód plus wlaściciel
(opuszczona hala, albo ładny warszatat samochodowy, idealnie byłoby na Bamarko wieczorem ;) bo miejsce musi być ciemne odludne ale koniecznie z dostępem do prądu chyba że ktoś połapie agregacik ;)
Do niektórych scen użyjemy te bardziej pomodzone smochody klubu, do indywidualnych wszystkie po kolei. Projekt dotyczy wszystkich!
Ojciec
Marka: Seat
Model: Leon 1P
Miasto: Świerklaniec
Wysłany: 22 Sierpień 2008, 17:28
No pomysł super
Jeśli chodzi o halogeny to mam jakieś 250W ale przykręcone do domu, od biedy bym jedne czy dwa wykręcił Mogę zaoferować 90metrów przedłużacza i ewentualnie agregat ale trzeba by po niego jechać do Brennej autem z dużym bagażnikiem
jesli chodzi o film to super sprawa .. mozna by tez zaprezentowac film na kanale TVS MOTO ( tv) dajcie znac jak bedzie cala ekipa a sie zgadamy na spota .. mam znajomosci w TVS takze tylko termin i nakrecamy :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum