Fabula już jest na necie :) Czytałem kilka razy. Akcja będzie się toczyć 5 lat po wydarzeniach I części. Dominic ukrywa się na Dominikanie po tym jak Brian pozwolił mu odjechać w końcówce FF1.To właśnie tutaj poznał Hana.
Tymczasem Brian jest w więzieniu w Arizonie. Znajduję się on pod przykrywką dla Federalnych;po wykonaniu zadania wraca wolny na ulice.
Tak więc co się dzieje z Letty, dziewczyną Doma? Otóż próbowała utrzymać grupę razem, być elementem utrzymującym wszystkich razem. Przemyca również narkotyki dla powszechnie znanego w Północnej Ameryce dilera narkotykowego Antonio Bragi-człowieka o którym nikt nic nie wie. Po jednym ze skoków dla Antonio, Letty zostaje zabita, przypuszczalnie przez mięśniaka Bragi.
O śmierci Letty Dom dowiaduje się przez telefon od Mii. Decyduje się powrócić do Ameryki aby wyprawić pogrzeb. Brian również jest obecny na pogrzebie, oraz obiecuje Dominicowi dopaść Bragę.
Zrobiłem kopiuj wklej bo nie chciało mi sie streszczać:P
"Kolejna odsłona kultowej serii Szybcy i Wściekli swą premierę odbędzie w 2009 roku."
Tylko tyle napisali :P ale powinno gdzieś byc napisane na www.szybcyiwsciekli.info :)
_________________ Posłuchajcie warszawiacy, pyry i krakusy! Mówię wam, że chłopaki z DECADENCE to fajne karlusy!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum