Wysłany: 16 Maj 2010, 21:51 Doradzi mi ktoś dobrze??
mam takie pytanie szukam jakiegos autka. lecz niewiem co by sobie wybrac. chcialbym sobie najlepiej kupic jakiegos muscle cara ale on niesa tanie:(:( bo teraz jakies oryginalne czesci dobre to ciezko dostac a po drogie to np ostatnio ogladalem Chevroleta Camaro SS z 1968r. to tam jednostka pod maska to jedyne 6,5 litra V8 550 km wiec stacje bym musial miec a co byscie mogli mi doradzic jakies male autko.prosze
Pierwsze co Ci doradzam, to zajrzeć do słownika i zacząć używać polskich znaków, tych przestankowych też, bo się takich długich zdań czytać nie da.
Co do auta, to może Ford Capri - taki europejski "muscle car", rozsądne silniki, części jeszcze dość łatwo dostępne, bo w UK tego jeździ masa. No i ładnie wygląda, zwłaszcza MK I.
Tu wspominasz o autkach z ogromnymi silnikami. O formie gramatycznej tematu i posta wspominać nie będę. Ostatecznie stwierdzasz, że to dużo pali i chcesz coś mniejszego.
Jak boisz się o części, spalanie , cenę itd to osobiście nie radzę ci wchodzić w tą działkę motoryzacji.
Marka: Kia Sportage III
Miasto: Ossy/ czasem Chorzów
Wysłany: 17 Maj 2010, 19:31
musisz se odpowiedziec przede wszystkim na pare pytań.
1. auto na codzień czy do lansu weekendowego ?
2. jaki budżet mam na UŻYTKOWANIE ? (kupić to nie problem)
3. czego wymagam od tego samochodu ?
jesli chcesz szybkie auto..musisz liczyć się ze spalaniem wysokim i zuzyciem opon i hamulców (fizyki nie oszukasz) , szczególnie V8 made in USA
jesli chcesz coś szybkie, ale oszczedne to szukaj jakiegoś VW 1.9TDI 130KM + CHIP na 155-160KM a spalanie max 7-8litrów
im starsze auto tym relatywnie czesciej bedzie wymagalo wkladu finansowego.
sprecyzuj CO DOKŁADNIE WYMAGASZ OD AUTA , JAKIE SĄ ŚRODKI FINANSEOWE
to wtedy CI doradzimy.
jakie sa Twoje upodobania, skośnookie, niemieckie może makaroniarze ??
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum