aha to chyba coś innego bo ja widziałem po prostu elektroniczne tablice na zasadzie wyświetlacza ciekłokrystalicznego, też na lambo i to z okazji gumball 3000.
Wyglądało to tak samo i wyświetlało obraz tablicy gdy było włączone.
Nie no, pomysł roku... Czy to aż tak ogromny problem zapłacic kilka mandatów od czasu do czasu? Ludzie, przecież tyle się jeżdzi i generalnie nikt nie stosuje się do ograniczeń a jakoś mandaty nas nie zasypują, nie ma co panikować aż tak...
Marka: Honda
Model: CRX del Sol Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 29 Marzec 2008, 22:01
a kto tu panikuje? ;)
z Ciapolem często jeździmy do Warszawy, przejechalibysmy trasę 2 razy szybciej gdyby nie 150 fotoradarów (90% pewnie pustych) i ograniczenia do 70km/h na dwupasmowej drodze przedzielonej pasem zieleni i barierką... tak więc to może się komuś przydać, bardziej niż cb radio.
Czy to aż tak ogromny problem zapłacic kilka mandatów od czasu do czasu?
Wypowiedział się posiadacz auta... taty
Jakbyś trochę pomyślał to te zabawki są dla osób, które pewnie latają po mieście dużo ponad przepis... za przekroczenie typu 60 na 40 chyba się nie opłaca pakować w takie zasłony tablicy, bo ryzykuje się więcej niż 200zł mandatu
Marka: BMW
Model: E39 530d Pomógł: 3 razy Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 31 Marzec 2008, 16:04
ciapol napisał/a:
Wy, tuningowcy... wypisujecie czego nie wolno w autach montować
po ostatniej szczegółowej kontroli policji na trasie krajowej 11 siemce-bytom
Autko mam w pełni sprawne żadnych naruszeń przepisów
A na pisze co miałem kontrolowane
dowód, przegląd, OC - bo myśleli ze sam sobie wydrukowałem
swiatła (do tego zarówki nawet)
szyby czujnikiem
głośność wydechu
oczywiscie alkomat
gasnica data
trójkąt nawet z opakowania kazali wyciągać
numery
czy nie kradziony
Marka: Toyota
Model: Corolla E12
Miasto: Świętochłowice
Wysłany: 12 Maj 2008, 11:11
Fajny bajerek,ale myśle że napewno jacyś nabywcy by sie znaleźli.Widziałem kiedyś cos podobnego Tylko że zabawa polegała na sprayu hehe,psikając tabule w świetle nie było ich widać tylko błysk
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum